Sayfalar

1 Ocak 2011 Cumartesi

MUTLU YILLAR


Herkese 2011 yılının ilk gününden selamlar. Dün akşam çok sevdiğimiz iki arkadaşımızla keyifli bir yılbaşı akşamı geçirdik. Ama tüm günü, geçirilmesi planlanan akşam için - tabii ki zevkle - hazırlanarak geçirdiğim için dün sizlere yeni yıl mesajı yazamadım, bağışlayın.

Bugün gecikmeli olarak
yeni yılınızı tüm yüreğimle kutluyorum. Çoğunuzu 2010 yılında tanıma şansını yakaladım ve tabii ki çok mutlu oldum. Her yıl olduğu gibi, hepimiz bir yığın mutluluğu, üzüntüyü ve hayal kırıklığını bir arada yaşadık. Bu çok doğal çünkü bu hayatın ta kendisi. Hiçbir hayat hiçbirimize  tamamen mutluluk veya tamamen üzüntü sunmuyor. Bunları mutlaka harmanlayarak sunuyor. Zaten diğer türlüsü katlanılmaz bir şey olurdu herhalde. Bize düşense bunların bir kısmının tadını çıkarmak, bir kısmını ise kabullenmek.

Bu arada sevgili  LEYLAK DALI' na yürüttüğü ve elbette çok başarılı olduğu KARTPOSTAL ETKİNLİĞİ için hepimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum buradan. Çok keyifliydi. Site güvenliğimiz bana hiç bu kadar zarfı birarada vermemişti herhalde. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara da kocaman bir teşekkür tabii.

Hepinize bir kez daha çok ama çok güzel bir yıl diliyorum. 2011' de kendiniz ve sevdikleriniz için ne diliyorsanız o olsun inşallah. Sağlık, mutluluk, başarı..Kısacası her neyse..Sevgiyle kalın..








9 yorum:

  1. sanada mutlu yıllar sevgili akadaşım

    YanıtlaSil
  2. lezzetli somunlar, serap1 Ocak 2011 14:03

    Sağol Bernacımm..Canım benimm..

    YanıtlaSil
  3. O etkinlik sizler katıldığınız için amacına ulaştı ve güzelleşti. Asıl ben teşekkür ederim. Yeni yıl sağlıklı, huzurlu, dostluklarla çevrili olsun. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. Sağlıklı ve güzel bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Leylak Dalım, tekrar teşekkürler..

    Handancım, çok sağol..

    YanıtlaSil
  6. Serapçım, gönlünce bir yıl geçirmen dileği ile.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sağol Çenebazım, hep beraber inşallah..

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Serap, duygularına aynen katılıyorum.Aynı keyfi ben de kartları alınca yaşadım.Sana yeni yıl kartın ve güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  9. Defnecim, çok mutlu oldum. Sağol canım..

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...