Sayfalar

10 Mayıs 2014 Cumartesi

KİPA KAPIMDA

kipa kapımda
kipa.com.tr 
kipa sanal mağaza


Kipa artık kapımızda.. Sadece bir tık ötemizde..

Ben, şehir merkezinden biraz uzak oturduğum için, market alışverişimi zaman zaman başka bir marketin internet sitesinden yapıyordum ama muhtelif memnuniyetsizliklerim vardı. Kipa yolumun üstündeki en büyük ve en çok kullandığım market olduğu için, yıllardır "Kipa ne zaman internet alışverişine imkan tanıyacak acaba?" diye aklımdan sürekli geçiriyordum.

Derken, Kipa'nın blogger etkinliğinde tanışmış olduğumuz firma yetkilisi Şeyda C. Gerçek Hanımdan, bu beklentimizin gerçeğe dönüşmesine az kaldığı müjdesini aldık. Firmanın, internet alışveriş sitesi üzerine yoğun ve hummalı bir çalışma içinde olduğunu ve bizlerden aldıkları fikirlerle de en kısa zamanda hayata geçirileceğini söyledi. Sözün özü, zaten bir süredir hevesle bekliyorduk bunu.

Ve geçen hafta nihayet artık alışveriş yapabileceğimizin haberini aldık. Bir süredir bu beklentiyle elimde uzayıp gitmiş olan alışveriş listemi alıp internet başına oturdum Perşembe akşamı. Bu sabah uygun olduğum için siparişimi ona göre verdim. Kipa'ya siparişinizi istediğiniz gün ve saat dilimine verebiliyorsunuz, tam zamanında geliyorlar. Personel inanılmaz güleryüzlü, ki bu benim en çok önem verdiğim özelliklerden birisi. Ürünümün birisi stoklarında yokmuş, başka bir markadan alternatif ürün getirmişler ama özellikle farklı mavi bir poşete koymuşlar. İlk iş bu konuya giriyor eleman ve istemezsem almak zorunda olmadığımı, iade alabileceğini belirtiyor, dayatma yok yani. Temizlik ürünleri ayrı torbaya konulup, dökülme ihtimaline karşı itinayla ağzı bağlanmış. Ürünlerin hepsi düzgün bir biçimde kasalara konmuş; böylece dökülüp saçılma, kırılma ve hasar olmaksızın kapınıza kadar geliyorlar. Dilerseniz internette, dilerseniz kapınızda kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz. İnternetten güvenli alışverişte önemli yeri olan "sanal kart" kullanabilme özelliği üzerinde de, benim önerimden sonra bilgi işlem birimleri çalışmaya başlamış, çok sevindim - serde eski bankacılık ve bu detayların önemi tecrübelerle sabit olunca, armudun sapı-üzümün çöpü.. maalesef :))))

Ben çok memnun kaldım ve kesinlikle  kipa.com.tr 'den alışveriş yapmanızı öneriyorum. Teşekkürler Kipa..

10 yorum:

  1. Arkadaşım hakikatten çok rahatlıkmış.Personelin güler yüzü.Tam vaktinde urunlerin duzgun bir şekilde bizlere ulaşması cok güzeldi. Yanız Kipa kadar sende hızlısın çok güzel bir yazı olmuş darısı başımıza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özyacım; bence de süper olmuş, çok hoşuma gitti.. Sevgiler canım..

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. çok iyi bir uygulama evden çıkamadığımız zamanlar oluyor denemeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle Feriha ablacım, böyle uygulamalarda sebze meyvenin bile en güzeli geliyor, geri gönderme riskine karşı.. Sevgiler..

      Sil
  4. Bir ara bende migrosun sanal marketini kullanıyordum çok rahat oluyor Serapcım. Yorulmadan eve geliyor. Kipada iyi yapmış, Kipayı da seviyorum denemeli. Personelde pek güleryüzlüymüş inşallah bizimkilerde öyledir :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Serap ablacığım bende çok memnun kaldım. Personel güleryüzlü, ürünler çok düzenli hepsi ayrı ayrı poşetlenmiş ve vaktinde gelen kusursuz bir alışveriş :) Öpüyorum ablacım Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok memnun kaldım Serap'cım. Ben de kapıda ödeme seçeneğini tercih ettim. Yorulmadan alışveriş yapmak çok güzeldi...Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Serap ablacım ne güzel anlatmışsınız, ben de bu deneyimden sizin gibi oldukça memnun kaldım.

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...