Sayfalar

6 Ekim 2015 Salı

KULE CAFE & BRASSERIE'DE KEYİFLİ BİR KAHVALTI

Kule Cafe & Brasserie İzmir
Kule Cafe'de keyifli bir kahvaltı
Kule Cafe Optimum


Mayıs ayı sonlarında gerçekleştirdiğimiz 8.ci İzmirli Yemek Bloğu Yazarları buluşmamızda, komite arkadaşlarımızın her birimiz için hazırladığı birbirinden güzel sürprizlerden benim payıma düşen, çift kişilik bir kahvaltı davetiyesiydi.
Daha önce de gitmiş ve lezzetlerini tatmış olduğum Kule Cafe & Brasserie'ye bir kez daha gitmek bu vesileyle kısmet oldu. Benimle bu güzelliği deneyimleme şansı ise tesadüfen o günlerde bende kalan anneme güldü.

Kule Cafe; İzmir'in en büyük AVM'si olma özelliğini halen elinde bulunduran Optimum'da hizmet veriyor. Kahvaltısı, en iyilerinden seçilmiş peynir - zeytinler, domates - salatalık, bal - kaymak, tereyağı, şarküteri malzemeleri, nefis bir katmer, ev yapımı ekmekler, sızma zeytinyağı, çikolatalı fındık ezmesi, reçel, ceviz ve demleme çaydan oluşuyor. Tek kelimeyle nefis. Personel ise inanılmaz ilgili ve nazik. Bir yandan işlerini yapıyorlar ama diğer yandan gözleri tüm masalarda sık sık geziyor ve bir ihtiyaç olup olmadığını sürekli kontrol ediyorlar ki bu müşterinin daima en önem verdiği hususlardan biridir.

Sözün özü, annemle hem çok nezih bir ortamda sohbet ve kahvaltı ettik, hem de kahvaltımızdan sonra Optimum'u gezme fırsatı bulduk. Kule Cafe & Brasserie'ye Blogger Buluşmamıza sponsor olarak böyle bir jeste imza attıkları için teşekkür ediyorum. İlk fırsatta tekrar gideceğimden ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğimden eminim.

4 yorum:

  1. Çok iyi etmişsin ablacığım :) Çok güzel bir yer.

    YanıtlaSil
  2. Benim de sevdiğim bir yer afiyet olsun ablacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok kaliteli ve gustosu olan bir mekan Müberracım. Sağol ablam..

      Sil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...