Sayfalar

3 Kasım 2011 Perşembe

16 EKİM KAHVALTI ETKİNLİĞİ


Sevgili Bahar  ve Müberra bu güzel etkinliğin yazısını bu kadar geciktirdiğim için; sevgili Tülay da onun geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği etkinliğin hemen ardından etik olarak öncekini yazmak durumunda olduğum için beni affetsinler lütfen:) Pazar günkü toplantımız yarın blogda olacak inşallah..Ama Bahar'ın düzenlediği etkinliğin yazısı maalesef ülkece ardarda yaşadığımız acıların engeline takıldı. Keşke gecikme gerekçemiz benim tembelliğim veya ihmalim olsaydı, ne güzel olurdu ama şehitlerimiz ve Van depremi yüreklerimizi dağladı..Şehitlerimize ve depremde ölen vatandaşlarımıza bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum..

Balçova Nobilipark Cafe'de Bahar ve Müberra'nın elbirliğiyle düzenledikleri toplantımız

çok keyifli geçti. Carte D'orElidorAxeRexonaNivea ve Zeytin İskelesi' nin sponsorluğunda gerçekleştirilen ve onların birbirinden güzel ürünleriyle desteklenen toplantı, bendenizin ekşi maya ekmeği ve ardından sevgili Zeynep' in nefis çikolatalarıyla renklendi..Muhabbetin dibine vuruldu. Mekanın manzarası nefis, ortamı da güzeldi ama öyle bir ortam ve müşteri sayısı için maalesef hizmet yetersizdi. Açıkçası bu beni zerre kadar ilgilendirmedi, sadece Bahar'ı üzdüğü için bahsettim. Çünkü anlaşmalarına aykırı davrandılar, sözlerini tutmadılar, vs. Ama ben etkinliği düzenleyen arkadaşın bunca emeğini ve sıkıntısını katlamamak adına bu tip şeyleri kafaya hiç takmadım, takmam. Bu tip organizasyonların zorluğunu az çok bilirim çünkü. Emek sarfeden kişi zaten orada mekanın eksikliklerinin sıkıntısını çekmektedir, bir de biz tantana yaparsak o insanın hali nice olur, bir düşünsenize? Velhasıl, arkadaşlardan rica ettim; Bahar'ı daha fazla üzmemek için ayrıntılara fazla takılmamalarını, önemli olanın oraya katılmamız ve birbirimizden keyif almamız olduğunu söyledim; sağolsun kimse uzatmadı mevzuyu..


Nivea'nın yüz ve vücut bakımı için ayrı ayrı hediye ettikleri krem ve deneme paketçiklerini kullandım ve her ikisinden de mükemmel sonuç aldım. Elidor'un, Axe'ın ve Rexona'nın ürünleri de harika. Carte D'or zaten her zaman çoğu ürününü kullanıp memnun kaldığımız bir marka. Zeytin İskelesi'nin zaytinyağını ilk kez denedim ve artık vazgeçmemin mümkün olmadığını anladım:) Hepsine tek tek teşekkür ediyorum, Bahar ve Müberra'ya da tabii..İlk fırsatta yenilerine kavuşmamız dileğiyle, katılan arkadaşlarımızın listesi ile hoşçakalın diyorum:

:http://cafeportakal.blogspot.com/       
:http://akdenizaksamlari.blogspot.com/ 
:http://egedentarifler.blogspot.com/   
:http://ipekbutikpasta.blogspot.com/     

13 yorum:

  1. Serap ablacım sizin güleryüzünüz, enerjiniz ve tabi ki lezzetli ekmeklerinizle günümüz daha da güzelleşti. Tekrar görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Müberracım; çok sağol canım. Duygularımız karşılıklı..Tekrar teşekkürler o güzel gün için..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. gerçekten de çok güzel bir gündü, nivea kremi şuan annem de kullanıyor 1. ayı dolduğunda ekstradan yazacağım. Kokusuna bitiyorum doğrusu. Toplanmak keyifli saatler geçirmek sizlerle özel ve güzel anlar paylaşabilmek harika her zaman nerede olursa ben varım:)

    YanıtlaSil
  4. Handancım; sen de bnim kafadan ve çok tatlı bir kardeşimsin. Bayılıyorum sana:) Sağol canım benim..

    YanıtlaSil
  5. Serapcıgım kahvaltı etkınlıgımız cok guzel gectı muhım olan bırlıkte olmak.Ufak ayrıntı dıyorum dıgerlerıne.Boyle guzel etkınlıklerde hep bırlıkte olmak dılegıyle sevgılerımı yolluyorum..

    YanıtlaSil
  6. Özaycım; birarada nerede olursak olalım, orası keyifli oluyor benim için. Ne güzel demişsin, sağol canım..

    YanıtlaSil
  7. Canım senin olduğun her yer zaten gül bahçesi. Hepiniz ayrı güzelliklersiniz ee birleşince ortam Cennet demektir:))

    sevgiler kucak dolusu.

    YanıtlaSil
  8. Benimde katılayı çok istediğim bir etkinlikti ama malesef olmadı,gelemedim.
    İnşallah bir dahakine..
    Öpüyorum ablacım..

    YanıtlaSil
  9. Etkinlikleri kaçırdığıma çok üzülüyorum, pazar haricinde yaptığınızda mutlaka geleceğim. Herşey çok güzelmiş, sevgilerle

    YanıtlaSil
  10. Kahvaltığı etkinliğimiz çok güzeldi, yeni bir blogcu olarak sizlerle birlikte olmakta çok keyifliydi, sizin ekmeklerinizin tadına bakmak daha da keyifliydi. Bundan sonra hep görüşmek dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  11. Sizi tanımak çok güzeldi, gerçekten de gülen yüzünüzle keyifli bir sohbet arkadaşısınız.

    YanıtlaSil
  12. Haticecim; teveccüh buyurmuşsun canım arkadaşım, sağol..

    Melihacım; bir dahakilere inşallah..

    Dilekçim; seni de tanımayı çok isterim canım, sağol..

    Sunacım; seni tanımak güzeldi, tekrarına inşallah..

    Saadetçim; sen de çok tatlı bir arkadaşsın..Çocuklarınla mutlu bir yaşam dilerim:)

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...