Sayfalar

26 Mayıs 2011 Perşembe

ÇOK ÜZGÜNÜM............


Üzülmek için illa ki bir yakının acı haberini almak gerekmiyor. İnsanız, kalbimiz atıyor şükür ve yolumuzun bir şekilde kesiştiği herkesle ilgili kötü haber bizi aynı şekilde üzüyor.

Dün akşam yayınladığım 'üzümlü cevizli muffinler' tarifimi buyuleyenmutfakkokusu' nun Esra' sından aldığımı ve ufak tefek değişikliklerle uyguladığımı belirtip, bu konuda kendisinin affına sığındığımı belirtmiştim. Fakat bugün
sevgili Aylin' den aldığım bir mail ile yıkıldım. Esracık maalesef 3,5 yıl önce geçirdiği bir astım krizi sonucu aramızdan ayrılmış. Benim aldığım tarifinde astımının kötülediğini ve hastaneden yazdığını belirtmişti zaten. Hatta ben de geçmiş olsun dileklerimi belirten bir yorum bırakmıştım. Ama benim yorumumu bile onaylayamadığını ve hatta o yazının 2007 Kasım' ına ait olduğunu Aylin' in haberinden sonra girip bakınca anladım maalesef. Blog aleminde yeni sayılırım ben ve onun bloguna da tesadüfen geçen yıl girmiştim.

Sözün özü ve bittiği yer işte burası: Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına ve hepimize sabır versin. Çok üzgünüm..Bu yazı onun anısına yazıldı..

19 yorum:

  1. Haklısın canım hele böyle genç yaşta,hayat dolur birisiyse kaybedilen.Üzerinde ne kadar süre geçerse geçsin,sen yeni öğrendiysen insanı böyle üzüyor işte.Ben fazla ortamlarda olmam ama o zaman öyle üzülmüştüm ki anlatamam.Zerrin'in blog manşet sayfasına girince,Esra ile ilgili yapılan etkinliğin link resmini görünce hala kalbim burkuluyor.Hoşsohbet birisiydi,yazılarını okumak eğlenceliydi.Allah mekanını cennet eylesin demekten başka yapabileceğimiz bişey yok :((

    YanıtlaSil
  2. Cevvercim; tanımayı gerçekten çok isterdim. Ama tanısam üzüntümün daha da katlanacağından eminim. Böylesi evladır inan..Sağol canım..

    YanıtlaSil
  3. senin için zor bir durum olmuş:((

    YanıtlaSil
  4. Ada ve Deniz'im; tek ve en zor olan, haberin kendisi..Maalesef..Sağol..

    YanıtlaSil
  5. SERAP ablam linke tıkladım yazılar hala sımsıcak ve taptaze sanal aleme iz bırakmış hala tütüyo gibi, tanımasamda çok üzücü mekanı cennet ola anman çok hoş ve narin.... SEÇİL.... SEVGİLER

    YanıtlaSil
  6. Seçilcim; üzüntümün birazı da onu tanımamış olmamdan kaynaklanıyor zaten. Ben içimden gelenleri yazdım sadece. Sağol canım..

    YanıtlaSil
  7. mekanı cennet olsun.evet bende sizden öğrendim ve tanımadığım halde çok üzüldüm.sizde bilemezdiniz am üzüntünüzü anlıyorum

    YanıtlaSil
  8. Sezobigom; çok sağol canım..

    YanıtlaSil
  9. offff Allah rahmet eylesin:( ben de çok üzüldüm:( ne mutluki ardında güzellikler bırakarak ayrılmış hayattan, tanımadığı nice kişiye tat, bir yardım eli olmuş.

    YanıtlaSil
  10. Demek Rahmet istemis.
    Allah gani gani rahmet eylesin.Yattigi yer nurla dolsun...
    Aslinda bak ne güzel bir seye vesile oldun. Simdi bunu yazmak acimasizca mi oluyor bilmiyorum ama hani derler ya insanlar anildigi sürece yasarlar diye o bakimdan diyorum. Sen tekrar anilmasina ve dua almasina vesile oldun...

    YanıtlaSil
  11. Ben de çok üzüldüm,hayat ne garip...
    Rabbimiz Rahmet ve merhametini esirgenmesin arkadaşımızdan..
    Arkasında güzellikler bırakıp,tanımadığı kişiler tarafından bile rahmetle anılmayı nasip etsin hepimize..
    Hayırlı cumalar diliyorum..

    YanıtlaSil
  12. Handancım, Zelihacım, Süntercim; hepinize noktasına virgülüne katılıyorum. Çok sağolun canlarım..

    YanıtlaSil
  13. Serap ablacım çok garip duygular içinde okudum bu yazıyı.Çokta üzüldüm açıkcası..Allah rahmet eylesin arkadaşımızı..Sevgilerimle Sln.

    YanıtlaSil
  14. Hayat ne tuhaf...Birini görmeden,sesini duymadan bile sevebiliyorsun çünkü aynı şeylerden hoşlanıyor aynı yürek dilini konuşuyorsun,sonra bir bakıyorsun ki onu ışıklara yolcu etmişler...Başın sağolsun Serapcığım.

    YanıtlaSil
  15. toprağı bol, mekanı cennet olsun.
    üzülmemek için insanlıktan çıkmış olmak gerek.

    YanıtlaSil
  16. Selincim; aslında hiçbir şey için şu kısacık hayatta üzülmeye değmezmiş değil mi tatlım? Sağol ablacım..

    Nilgün ablacım; hepimizin başı sağolsun..Sen de sağol..

    Küçük Mucizem; haklısın canım, sağol..

    YanıtlaSil
  17. Ben ve Esra cok yakindik,yazinizi okuyunca icim
    yine cok yandi.Onun sayfasina bile bakamiyorum.
    Mekani cennet olsun,O gitti ama,halen bile arkasindan Rahmet dileyenler var.Nasil iyi biri
    oldugunu tahmin edin artik.
    Güzel bir haftasonu gecirmenizi diliyorum,ben de beklerim...

    YanıtlaSil
  18. Fadişçim; çok sağol canım..

    Nar Taneleri; birbirimize ilk ziyaretimizin, tanışmamızın bu vesile ile olması üzücü maalesef..Keşke güzel bir haber vesilesiyle tanışsaydık. Kısmet:( Allah rahmet eylesin sevgili kuluna..Sağol canım..

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...