Sayfalar

20 Temmuz 2012 Cuma

OPTIMUM CAFE BISQUITTE' TE TADIM ETKİNLİĞİ

Blogger etkinlikleri
Optimum Cafe Bisquıitte


Herkese hayırlı Ramazanlar dileyerek başlıyorum söze..
Çarşamba sabahı arkadaşım Sibel  (Pembe Kekik) Facebook'ta beni yakalayıp "bugünkü etkinliğe geliyor musun?" diye sordu. Şaşırdım. Nerede, kaçta, kimlerle falan derken haberim olmayan bu etkinliğe gitmeye karar verdim. Optimum üç ay önce açılan bir AVM ve İzban'la ulaşımı çok kolay, trafiğe girmek zorunda kalmıyorsunuz yani. Neyse, nasılsa Bostanlı pazarına gidecektim, oradan geçerim diye düşündüm. Vardığımda da durum anlaşıldı: Bahar (Cafe Portakal) bu etkinlik için çağrı attığında benim bilgisayarımın sorunlu olduğu ve nete hiç girmediğim dönemlermiş. Ben görmemişim ve cevap verememişim dolayısıyla. Allah'tan Cafe Bisquitte katılım sayısına hiç müdahale etmemiş, kısacası rezervasyon sıkıntısı yaşanmadı. Tabir-i caizse çat kapı gittim, çünkü gelecek arkadaşlarımı çok özlemiştim. Onları görmek için değerdi doğrusu. Hepsine sürpriz oldu zaten:)
Cafe Bisquitte acayip şirin, sıcacık bir yer. Sahibi Alişan Yıldız Bey de
çalışanları da öyleler. Son derece ilgili ve işlerinde profesyoneller. Yemeklerin hepsi birbirinden güzel.. Mutfakta Alişan Bey de dahil 5 kişilermiş ve herşeyle bizzat ilgileniliyormuş.İftarda da herkesi bekliyorlar, benden duyurması.. Baharcım, sana da teşekkürler bu güzel buluşma için..


Bu buluşmada sadece yemek bloggerları değil, aynı zamanda moda bloggerları da vardı. Grubun yaşça en büyükleri; Mine, Sibel, ben ve Yıldız idik..Moda bloggerlarının ne kadar genç olduklarını görünce onların içinde bu kadar "yaşlı" kalışımıza Sibel'le epey güldük:)) Bu buluşmanın iki farklı gruptan oluşmasının en ilginç yanı benim için şuydu: Biz yemek bloggerları olarak ilk iş gelen yemeklere, ekmeklere, tatlılara zoom yapıp fotoğraflarken, onların ilk işi bilekliklerini masa üzerinde yanyana getirip fotoğraflamaktı.. Müboş' umla birbirimize baktık ve bunun bir "algıda seçicilik" olayı olduğuna karar verdik. Herkes ilgi alanındaki objelere yöneliyordu ve bu son derece normaldi.. Kısacası güzel bir gündü, iyi ki gitmişim:)

16 yorum:

  1. Oooohhhhhhh, ALLAH içinize sindirsin :))......Bende diyorumki; bu şen kahkaha sesleri nereden geliyor. Meğerse çok yakınımdaymış :))

    YanıtlaSil
  2. Ah Zeynep Hanımcım.... Aldım ben mesajı, söz en kısa zamanda sizdeyim inşallah:))))))))))

    YanıtlaSil
  3. Algıda seçicilikle ilgili yazdıklarınız beni gülümsetti :) Doğrusu takı workshopundan sonra bu ortama hemen adapte olamamışız. Sizinle fazla sohbet etme şansım olmasa da tanıdığıma çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Pinkly; hiçbirinizle birebir görüşemesek de grup halinde gelişiniz ve hareketliliğiniz bizim için de çok hoştu doğrusu. Algıda seçicilikte ısrarcıyım, çünkü gerçekten öyleydi ve çok da normaldi.. Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel oldu bu toplantı modacı bloggerlerimizi de görmüş tanımış olduk. Mekan da çok güzeldi lezzetler de bir harikaydı. Çok da güzel ağırlandık.Yüzümüzden gülümseme hiç eksik olmasın.

    YanıtlaSil
  6. Bneimde çok hoşuma gitti dünde kızımı götürdüm çok sıcak ve güzel bir yer Serapcığım senide gördüğüme sevindim sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. İlk fırsatta ben de uğrayayım oraya. Çok güzel fotoğraflamışsınız hayli özendirici olmuş. Hayırlı ramazanlar diliyorum Serap'cım..

    YanıtlaSil
  8. Ooooh sefanız olsun ablacım.Yine çok şıksın,kim demiş grubun en yaşlıları diye!Sen daha birçok gence taş çıkarırsın maaşallah.Bu arada yemeklerin sunumu mükemmel.Eminim tadlarıda öyleydi.Yemek blogger'e olunca aynen yemeklerin direkt fotosunu alıyoruz.Algıda seçicilik olduğunu bilmiyordum ablacım öğrenmiş oldum..Öptüüm:)

    YanıtlaSil
  9. Seni tekrar gördüğüme sevindim ablacım, çok keyifli bir etkinlikti, tekrar bir araya gelmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  10. :)))ayyy ne güldüm algıda seçiçilik ha:))))bende sizdenim yani yemekkkkkkkkkk:))

    YanıtlaSil
  11. Sibelcim, bu dilek ve dualara katılmamak mümkün mü? Sağol canım, inşallah:)

    YanıtlaSil
  12. Minecim, gerçekten çok hoş bir yer, ben de seni gördüğüme sevindim ayrıca.. Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  13. Nilgüncüm, pişman olmazsın diye düşünüyorum, sağol canım benim..

    YanıtlaSil
  14. Havvacım; akşam akşam ne güzel şımardım, ohhhh hakikatten sefam olsun:)))) Çok sağol tatlım.. Ama buna gerçekten algıda seçicilik deniyor, yani herkesin ilgi alanıyla ilintili objelere öncelikle yönelmesine.. Neyse, bir kişinin daha ufkunu açmış olduk böylece:)) Sevgiler canım benim..

    YanıtlaSil
  15. Müboşum, sadece sen ve diğer sevdiğim arkadaşlarım için gelmiştim, ne de iyi etmişim, sağol canım benim. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  16. Bigocum, aynen ısrar ediyorum: Bunun adı resmen algıda seçicilik:)))) Sağol tatlım..

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...