Sayfalar

3 Mart 2012 Cumartesi

SİZE BİR DAVET VE BANA BİR SÜRPRİZ..

Kelime Oyunu
Kelime Oyunu 4 Mart 2012
Sarı kedi
Maine Coon cinsi kedi


Herkese "ince karlı" bir İstanbul gününden merhaba..

Önce davet faslını gerçekleştireyim izninizle..Dün ve bugün Facebook'tan duyurdum ama Facebook hesabı olmayan blogger arkadaşlar olabilir düşüncesiyle buradan da bir kez daha duyurmak istiyorum, bıktırdıysam affola: 10 Ocak 2012 günü gün birincisi olduğum KELİME OYUNU'nun yarı final günü nihayet geldi çattı. Bu akşam kısmetse yarışıp büyük finale ulaşmaya çalışacağım..Kalbinizin benimle olduğunu biliyorum ve iyi dileklerinizle hedefe koşuyorum, sağolun. Bu akşam saat 20.00'de Bloomberg HT ekranı başına müsait olan tüm arkadaşlarımı bekliyorum..

Gelelim sürprize..
Perşembe günü İstanbul'a sağ salim oğlumun evine vardığımda salon kapısı kapalıydı. "Sana sürprizim var" dedi. Anlamadım önce. Kendi kendime "yarışmadan, etmeden pasta falan mı hazırladı bana acaba?" deyip yavaşça kapıyı araladımki ne göreyim: Yukarıda gördüğünüz sarı şahane karşımda:) Bastım çığlığı ki ne çığlık..Delirdim, çıldırdım, ne derseniz artık. Benim ne hayvan delisi olduğumu bilen gayet iyi bilir. Başta sevgili Çenebazım (Gülay), Örgü Çantam (Hatice)ve Pie Butik Kurabiye (Petek)..


Oğlum çok uzun zamandır kendine can yoldaşı bir kedi arıyor ve sürekli araştırıyordu. Ama sanıyorum gökte ararken yerde bulmuş. Bir gün eve gelirken bina kapısında paspas misali yatıyormuş kerata. O da almış eve getirmiş. Zaten arıyordu; bir de böyle sarman, sincap kuyruklu, nefis çizgili, güzeller güzeli erkek kediyi kaçırmamış anlayacağınız:) Velhasılı ben de öldüm bittim. İki gündür mıncırmaktan ve karşılığında patilerle çizilmekten yorgunum:)) Güle güle geçinsinler, ne diyeyim. Çok sevindim..

Efendim, hepinize tekrar mutlu ve keyifli günler diliyorum, akşama ekran başına bekliyorum. Sevgiyle kalın..

18 yorum:

  1. Çok yakışıklı, bayıldım:)) Kedi dediğin sarman olur zaten:))

    YanıtlaSil
  2. canım ,başarılar dilerim sana mutlaka izleyeceğim.kediş çok şeker ...

    YanıtlaSil
  3. başarılar canım.insallah birinci olursun.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Canım başarılar diliyorum, heyecanla bekliyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Canım sana başarılar diliyorum;biliyorsun kalbim seninle.Sarman delikanlı çok yakışıklı gerçekten,kendine ev arkadaşı olarak bu yakışıklıyı seçen oğluşa kocaman bir alkış benden :) Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  6. Kalbim seninle arkadaşım,başaracağını biliyorum.Ulus'a ev arkadaşıyla mutlu bir yaşam diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Hayvan seven herkese saygım sonsuz ben de severim ama uzaktan ama evinde besleyene de özenirim nasıl bir ikilem bilemedim.Bu arada sana canı gönülden başarılar

    YanıtlaSil
  8. ekran açık seni bekliyorum ablacım başarılar
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Şu an yarışmaya başlıyorsunuz....naklen yayın yapayım dedim...başarılar...daha hızlı benjamineee....harika gidiyor ...helyum ;) zaman çok...Vee 8500! tebrikleeeeer....

    YanıtlaSil
  10. Canım tebrik ederim muhteşemdin..

    YanıtlaSil
  11. Önce hemcinsim olduğunuz ve elbette blogger olduğunuz için başarınızla çok mutlu oldum.Kutlarımmm:)

    YanıtlaSil
  12. Cenebazim, sarmanin hali gercekten baska oluyor degil mi? Sagol canim..

    Bernacim, Sevdacim, Feraycim; cok sagolun..

    Nilgun ablacim, benimle ilgili dileklerin icin cok tesekkur ederim. Oglumla ilgili olanlari da uyandiginda hemen iletecegim:)

    Petekcim, Gulercim, Baharcim, cok sagolun..

    Sevgili Pembe Kabuk, asiri sevimli naklen yayininiz icin cok tesekkur ederim, cok tatlisiniz gercekten. Sagolun :))

    Feraycim; cok sagol hayatim..

    Sevgili Balkahve; lojistik hemcins desteginiz icin cok ama cok tesekkur ederim.. Sagolun..

    YanıtlaSil
  13. aman tanrımmm çok tatlı bakıyor bayıldımmm. İsmi yok sanırım daha.
    Serap bu can sevilmezmi yaa kuyruğa bak sanki sonradan eklenmiş:))))))sağlıkla büyüsün abisine şans getirsin ve de sana:)

    Canım benim başarılar diliyorumtüm pozitif enerjiler seninle olsun. öptü canım.

    YanıtlaSil
  14. Dün alşam 20:10 dan itibaren ekran başındaydık eşimle.Ha şimi çıkacak ha çıktı hay senin serap ablana derken:)))sonunda çıktın.

    Çıktığında dediği yegane kelime 3-5 defa vay be kadına bakk ,vay beee helal olsun kadına yaaa kelimeleri ile zevkle bitirdik programı.Darısı finale Serap ablacım çokk tebrik ediyorum öptüm seni...

    YanıtlaSil
  15. kedileri çok seven biri olarak bu kedi gerçekten çok şirin ama daha da önemlisi sokakta bulunmuş bir kedinin eve ve sahibine kavuşması beni bir kere daha sevindirdi. Yarışmaya gelince birazdan kanalı açıyorum seni izliyorum ve başarılar diliyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. bu hafta sonu sınavlarım olduğu için dikkatimden kaçmış olmalı ve birde yine üzerine tarihi yanlış anlamam dün akşammış kaçırmışım velhasıl çok üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  17. bol şans diliyorum... zor günümde verdiğin destek için çok teşekkür ederim sevgilerimle seval

    YanıtlaSil
  18. Haticecim, Aylincim, Elifçim, çok sağolun. Elifçim, kaçırdın diye üzülme, hemen gelip linkini veriyorum:) Yemek Bir Aşk, tekrar başın sağolsun canım..

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...