Sayfalar

12 Nisan 2011 Salı

ÇOK KEYİFLİYDİ..



Uçuyorum..Evet bildiğiniz uçuyorum..Tarifsiz bir sevinç yaşıyorum. Kendi başarımdan duyduğum memnuniyetten farklı ve fazla olarak; sevdiklerimin benim başarımdan duyduğu memnuniyeti gördüğüm için inanılmaz mutluyum. Etraflarındaki insanların başarılarından rahatsız olan bir yığın insanın yaşadığı bir dünyada, birinin başarısından bunca mutluluk duyabilen insanlarla çevrili bir hayat yaşadığım için kendim adına ancak mutluluk duyabilirim elbet. Hepiniz çok sağolun..Ama gerçekten çok sağolun..İyi ki varsınız..Başarılarınızla mutlu olan çok dostunuz vardır umarım, olsun inşallah..


Saat tam 18.00' de kanal binasına girdiğimde ilk olarak yarışmacı koordinatörü Devrim Bey' le tanıştım. Sunucu İhsan Bey ortalıkta görünmüyordu. 'Yok mu?' diye sorduğumda
makyaj odasına girdiği söylendi. Tabii bizler de (hanım yarışmacılar yani) makyajsız gittik oraya, zira öyle istediler..İhsan Bey çıktıktan sonra sırayla makyaj odasına alındık ve o gördüğünüz makyajlar yapıldı. Çok ilginçtir ki; makyaj yapılırken öyle hafif hafif çaktırmadan sürdükleri tozları, eve gelince temizleyici tonikle ama 8 adet disk pamuk kullanarak zar zor çıkarabildim. Tabiri caizse vicdan azabı gibi yapışmıştı yüzüme:)) Bol bol sohbet ettiler bizimle..Ki tanıyabilsinler, yarışma esnasında sohbet ederken doğru noktalara temas edebilsinler..


Derken saat 19.40 gibi stüdyoya girdik, yerlerimize oturduk. Bu arada sohbet gırla gidiyor tabii..Bu fotoğrafları tarafımıza ulaştıran sevgili Özlem' e çok teşekkür ediyorum. Tüm stüdyo çalışanları çok sakin,  yerleri sabit  insanlardı. Bu benim için çok beklenmedik ve bir o kadar da olumlu bir noktaydı. Çünkü açıkçası en büyük tereddüdüm etrafta böyle kontrolsüzce dolaşarak dikkatimi dağıtabilecek insanlar olması ihtimaliydi. Böylece bundan sıyırmış olduk:) Sıyrılmamız, hatta asla bulaşmamamız gereken çok önemli bir nokta daha vardı ki o da SAKİNLİK idi..İşte en çok da buna şükrediyorum. Zira tüm arayan yakınlarımın en çok şaşırdığı şey buydu..Beni bilirler; Serap demek telaş demektir. Acelecilik demektir. Heyecan demektir. Nasıl oldu da böyle sakin kalabildim bilmiyorum ama iyi ki kaldım..Sonucu en az kelime bilgim kadar buna da borçluyum sanırım..Bir telaş, bir fırtına derken..Bitti..Hatta üstünden 24 saat bile geçti. Bir bakmışız Cumartesi' yi de geride bırakmışız..İnşallah, hayırlısıyla..

Arayan, mesaj atan, sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma, yakınlarıma tekrar tekrar, sonsuz teşekkürler ediyorum. Hepinizi seviyorum..

41 yorum:

  1. CAnım harikaydın bizler için çok keyifliydi izlemek. öptüm

    YanıtlaSil
  2. 15 dakika önce özel başlığında aynı kanalda tekrar yayınlandı, yine izledim :))

    YanıtlaSil
  3. Haticecim; hepiniz çok tatlısınız, çok mutlu ettiniz beni, sağolun..

    Asortiğim; tesadüfen ben de denk geldim. Özel bölüm diye görünce bakmaya başladım ama kendimi görünce şaşkına döndüm:)) Kendi suratımı o anda görmek isterdim inan:)))) Sağol canım..

    YanıtlaSil
  4. sizi her zaman görmek istemiştim (daha doğrusu bütün blog arkadaşlarımı)bu kadar kibar bir hanım beklemiyordum doğrusu sizi çok sevdim Serap Ablacım...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Lezzet Sarayı'm; çok teşekkür ederim..Beni çok mutlu ettin, senin de en az benim kadar kibar olduğunu tahmin ediyorum. Çok sağol canım..

    YanıtlaSil
  6. ay ben seyredememiştim, bu videoyu yayınlayan yıldız hanıma çok teşekkürler. gece 11 de aklıma geldi yarışma, kusura bakmayın, ama cok başarılıymışsınız, tebrik ediyorum. güzel bir gün dilerim sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. cok basarılı bır yarısmaydı masallah.. haftanın ayın yılın bırıncısı olursunuz ınsallah.....tebrık ederım tekrar...

    YanıtlaSil
  8. İnanır mısınız, dünkü tekrarını bile izledim =)İnşallah cumartesi günü de bu başarınız devam edecek =) Dualarımız sizinle =)

    YanıtlaSil
  9. Serpilcim; çok teşekkür ederim..Sevgiler canım..

    Memolinin annesi; çok tatlısın canım benim:)) Hepimizin yüzü bir kez daha gülsün inşallah..

    Sevgili Özlemvedoğan; ben de denk geldim tesadüfen..Çok sağol canım..

    YanıtlaSil
  10. Tebrikler, çok iyi bir yarışma çıkardınız. Sadece cesaretiniz bile yeter tebrik etmeye. Bu başarınızın artarak devam etmesini arzu ediyor ve diliyorum. Biz sizi izleyen blogerlar olarak biraz da kendimize gurur çıkarıyoruz galiba sizi tanımış olmaktan. Ekrandaki duruşunuz, samimiyetiniz, sakinliğiniz, hanımefendiliğiniz, bilgiyi hazmetmiş ama bilgi dolu halinizle sizinle blogger dostu olmaktan gurur duyduk. Cumartesi blogger dostlarına da selam göndermeyi unutmayın ama:))

    YanıtlaSil
  11. Sizi yarışma sayesinde tanıdım. çok başarılı bir yarışma çıkarmışsınız. tebrikler. cumartesi kaçırmamaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  12. Defnecim; 'DAHA BİTMEDİ' yazımda da belirttiğim gibi, esas gururlanan benim inan, sizin gibi başarıyı kutlamak için bu kadar olgunluk ve tevazuyu bir arada bulunduran blogger dostlarla çevrelendiğim için..Sağolun, varolun..Ne diyeyim..

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Küçük Mucizem; çok teşekkür ederim, tanıştığımıza ben de memnun oldum. Sağol canım..

    YanıtlaSil
  14. SERAP ABLACIM BENDE ZEVKLE İZLEDİM SİZİ.HARİKA BİR YARIŞMA ÇIKARDINIZ VE YENİDEN VİDEONUZU İZLEDİM BÜYÜK BİR SEVKLE.. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM İNŞALLAH AYINDA BİRİNCİSİ SİZ OLURSUNUZ..
    SEVGİLERİMLE..

    YanıtlaSil
  15. Candancım; çok sağol hayatım. İnşallah hepimizin iyi dilekleri gerçekleşir..Olmazsa da sağlık olsun deriz, naapalım:)) Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  16. Ablacıııım hemde nasıl keyifle izledim bir bilsen.
    Çok çok çok başarılı ve güzeldin.
    Tekrar heyecanla bekliyorum.
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  17. Harikasınız! hem bilginize hem güzelliğinize bayıldım,bayıldım:) Cumartesiyi iple çekiyorum. Tüm kalbimle başarılar diliyorum. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  18. Serap Hanımcım, malesef izleyememiştim ve blogunuzda izleme imkanı buldum. Bu ne güzelliktir öyle, tebrik ediyorum, harika bir yarışma olmuş.

    YanıtlaSil
  19. Melihacım, Ececim, Fadişçim; çok teşekkür ederim..Hepiniz çok sağolun, varolun. Orada olduğunuzu bilmek çok güzel:))

    YanıtlaSil
  20. :) Ekran üzerinden tanıştığımıza memnun oldum :)

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Buğday Tanesi; ben de çok memnun oldum. Sağol canım, her zaman beklerim..

    YanıtlaSil
  22. harikasın ne diyeyim tebrikler canım

    YanıtlaSil
  23. Şimdi bloğunuzda izledim Serap Hanım. Çok tebrik ederim. Bu vesile ile sizi tanımış olmaktan da memnun oldum.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  24. tebrik ederim, güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  25. Mavi Annecim; sağolasın canım..

    Dokuzuncu Bulut Aslıcım çok sağol; ben de seni tanımaktan çok memnunum..

    Aslıcım; çok sağol canım..

    YanıtlaSil
  26. Seyrettim seni Yıldızda geldim birde burda seyrettim.Bilgiyi ayrı bir yere koyuyorum one zariflik ne tatlılıktır öyle:)Tamda hayalini kurduğum gözümde canlandırdığım gibisin seninle gurur duyuyorum lezzetli somunum:)

    YanıtlaSil
  27. Aylincim; çok sağol hayatım, çok tatlısın..Bilgi gerçekten de ayrı bir konu, orada şans acayip önemli. İnşallah yine yaver gider de Cumartesi günü de başarırım..Ben de seninle gurur duyuyorum canım benim; hem çalışıp hem de bu kadar iyi bir ev hanımı olabildiğin için..

    YanıtlaSil
  28. Canım yine harikaydın. Şu anda yarışma sonuçlanmadı ama benim birincim sensin. Öptüm, görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  29. Serapcım yine harikaydın yarışmada ben senden çok heyecanlandım, canım benim süpersin..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  30. Dün akşam TV'de seyrettim süperdin canım tebrikler bu arada arkadaşlara katılıyorum ekranda çok zariftin. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  31. Nilgüncüm, Feraycım; çok teşekkür ederim, sağolun..

    Handancım; asıl sen çok zarifsin, çok sağol canım..

    YanıtlaSil
  32. Serapcım nasıl güzel bir program olmuş. Bayıldım doğallığına, güzelliğine, duruşuna ve tabi ki zekana:))
    Seyredemediğim için çok üzgünüm. Hemde canlı yayın:(
    Canlı yayınları seyretmek çok güzel oluyor gerçekten. Bir de seni:))
    Başarıların ve mutlulukların daim olsun Serapcım.
    Kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  33. Tijencim; tekrar teşekkür ediyorum canım, hepsi için bir kez daha sağol..

    YanıtlaSil
  34. İnanmıyorum ya!
    Serap abla, mesajını okur okumaz , kahvaltımı yarıda kesip , uça uça geldim.

    Sen ne kadar zarif, ne kadar asil bir kadınsın!

    Güler yüzün ve karizmatik duruşunu söylememe gerek bile yok...

    Eşim ve ben hastasıyız '' Kelime Oyunu'nun ''. Libya'da gözümüzü kırpmadan seyreder, ekran başında biz de yarışırdık :)

    Türkiye'de olsa idik, kesinlikle katılırdık.

    Demem o ki böylesine sevdiğimiz bir programda seni görmek , muhteşem oldu benim için.

    (Daha önce de üniversiteden bir arkadaşımız yarışmıştı fakat ne yalan söyleyeyim seni izlemek , yüreğimi pıt pıt attırdı :))

    Ağzım kulaklarına vardı...

    Hani yanımda olsan, yanaklarını mıncıklayıp , kocaman sarılacağım şuan , o derece :))

    Canım benim ya :)
    Ne çok seviyormuşum ben seni.

    Gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum...

    Kalbi sevgi ve selamlarımla

    YanıtlaSil
  35. Pepelam; güzel bakıyor ve güzel görüyorsun ablam..Hepsi bu. Ama yine de başarıyı ve sevinci bunca kutsayabilen insanlar olduğunu, diğer tüm blogger arkadaşlarım gibi, bana bir kez daha gösterdiğin için sana müteşekkirim..Sağol..

    YanıtlaSil
  36. Ben de çok keyif alarak izledim. Heyecanlandım, insanın tanıdığı birini izlemesi onun heyecanını yaşamasını da sağlıyor. Tebrikler gönülden:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  37. serap, bloguna bugün girebildim. bize gelmeniz gerekiyormuş demek ki. sevgiler.

    YanıtlaSil
  38. Elvancım; çok insanla aynı duyguları paylaşıyorsun inan..Ben de olsam ben de çok sevinir, mutlu olur ve heyecanlanırdım..Sağol arkadaşım, iyi ki varsın..

    Şefşkacım; gerçekten de sizin bilgisayara gözdağı verebilmişim demek ki..Dize geldiğine göre:)) Sağol hayatım..

    YanıtlaSil
  39. kutlarım sizi, rekor kırabilirmişsiniz, çok az kalmış.
    ama ben bu bölümü neden canlı canlı izlemedim ona yanıyorum. her akşam mutlaka izlemeye çalışırım. izlesem sizi de o gün keşfederdim zaten:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  40. Sağol Asortikçim..İyi olurmuş gerçekten sıcak sıcak seyredebilseymişsin ama kısmet tabii..Canın sağolsun canım. İyi ve güzel bakışın yeter..

    YanıtlaSil
  41. Sevgili Evli ve Çocuklu..Hiç bir post'uma bunca yorum almadığım için cevap verirken seni atlamışım, kusura bakma nolur. Çok teşekkür ederim..Sağol canım..

    YanıtlaSil

İKİ DAKİKANIZI AYIRIP FİKRİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ ACABA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...